DM Schildersbedrijf helpt u graag verder met de volgende diensten:

 • Buitenschilderwerken
 • Binnenschilderwerken
 • Bekleden van wanden
 • Houtwerk afwerking en bescherming
 • Renovatie en onderhoud


Diensten met 6% BTW
Waar wij u ook nog graag op zouden wijzen is de mogelijkheid om onze diensten in sommige gevallen met 6% BTW aan te bieden.

Schilderen en behangen van woningen van 2 jaar en ouder.
Het schilderen van woningen van 2 jaar en ouder valt onder het 6%-tarief. Ook behangen valt onder het 6%-tarief.

 • Buitenschilderwerk

  Waarom buitenschilderwerk ?
  Nou heel makkelijk eigenlijk; wij weten dat u wat kosten kunt besparen door het schilderwerk op peil te houden, zodat onze schilders met geringe behandelingen het schilderwerk weer in top conditie kunnen krijgen.

  Als er te lang gewacht wordt met het plegen van onderhoud is het voor de schilder meer werk om hetzelfde resultaat te krijgen. Het voordeel van tijdig onderhoud is dat u voor hetzelfde bedrag altijd een goede bescherming voor uw houtwerk heeft en bovendien is het voor het aangezicht een stuk fraaier.

  Ook is er een keuze in verschillende verfsystemen mogelijk wat de levensduur van het schilderwerk aanzienlijk kan verlengen. Zo is dat voor ieder object ter plaatse te bepalen. Of het nu gaat om verenigingen, bedrijfs- of particulier onderhoud.

 • Binnenschilderwerk

  Waarom binnenschilderwerk?
  Verfraaiing en bescherming van uw houtwerk door binnenschilderwerk.

  Heel simpel, het is een belangrijk punt bij de bescherming van uw houtwerk. Daarnaast is het ook voor een heel groot gedeelte een stukje verfraaiing. De materialen die binnen toe te passen zijn zijn zeer uiteenlopend, van eenvoudig tot zeer exclusief, strak tot sfeervol.
  De binnen afwerkingen die wij voor u kunnen verzorgen zijn onder andere: het schilderwerk van muren, plafonds, kozijnen, deuren, etc. Maar natuurlijk hoort hier ook het behangen bij en het schilderen van stripfiguren of reclameschilderingen op wanden.
  Ook voor openbare of veelgebruikte ruimtes kunnen wij een rol vervullen, zodat zelfs na jaren van intensief gebruik u nog kunt genieten van een schone en nette schilderafwerking.

 • Wandafwerking

  Eigenlijk zijn alle afwerkingen mogelijk, vaak met een juiste voorbehandeling vooraf.

  Denkt u dan met name aan behang. Dit is het meest bekend en gebruikt. Verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en designs en wij behangen het graag voor u! Zowel vlies-, duplex-, vinylbehang & glasweefsel.

  Glasweefsel is geschikt voor zowel bij nieuwbouw als bij renovatie en onderhoud. Glasweefsel overbrugt kleine scheuren en barsten en is geschikt voor o.a het afwerken van wanden in scholen, kantoren, woningen, winkels enz.. Glasweefsel zijn verkrijgbaar in beperkte decoratieve designs, waarop diverse afwerkingen op aangebracht  kunnen worden.

  DM Schildersbedrijf adviseert u hier graag vrijblijvend in.

 • Houtafwerking en bescherming

  Ook voor herstellen van kleine houtreparaties bent u bij DM schildersbedrijf aan het juiste adres. Vervanging van rot hout en alle overige kleine houtrenovatie werkzaamheden kunnen wij in eigen beheer uitvoeren.

  Het voordeel van tijdig onderhoud is dus dat u voor hetzelfde bedrag altijd een goede bescherming voor uw houtwerk heeft. En bovendien is het voor het aangezicht een stuk fraaier. Natuurlijk maken wij het e.e.a. af door de juiste schildersafwerking!

 • Renovatie en onderhoud

  Onderhoud & onze schilderswerkzaamheden.

  Weet u hoe u de levensduur van houten, steenachtige en metalen ondergronden kan verlengen? Het antwoord is simpel: met doelmatig schildersonderhoud. Maar de grote vraag is hoe dit te bereiken ? Wat komt er allemaal kijken bij het onderhoud van woningen, kantoren en winkels?

  Wij beginnen met een grondige inspectie van het schilderwerk. De conditie van het bestaande verf en ondergrond wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Desgewenst stellen wij samen met u een overzichtelijke onderhoudsplan op. Hierdoor weet u precies wat, wanneer en waarom er aan uw huis wordt gewerkt. In de afgesproken periode wordt de conditie van het schilderwerk geïnspecteerd. Hierbij worden kleine beschadigingen meteen aangepakt om zo grote schade te voorkomen. Op die manier blijft het schilderwerk veel langer mooi, terwijl uw huis optimaal wordt beschermd.

  Een Ding is zeker, een goed onderhouden woning woont veel prettiger en is aanmerkelijk meer waard.

 

Bedankt voor uw reservering! U ontvangt van ons een bevestigingsmail op .

De pagina ververst over 5 seconden.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.