Projecten

Bedankt voor uw reservering! U ontvangt van ons een bevestigingsmail op .

De pagina ververst over 5 seconden.

 • Buitenschilderwerk

  Buitenschilderwerk

  Goed schilderwerk is niet alleen een genot om te zien. Het is ook behoud van uw huis. Daarom werken wij alleen met verf van professionele topkwaliteit, bestand tegen weer en wind.

  Bekijk de projecten
 • Binnenschilderwerk

  Binnenschilderwerk

  De verfsystemen voor binnen zijn in verschillende glansgraden beschikbaar en maakbaar in elk gewenste kleur en uitlopend van eenvoudig tot zeer exclusief, strak en sfeervol.

  Bekijk de projecten
 • Renovatie en onderhoud

  Renovatie en onderhoud

  Hout verveelt nooit. Maar hoe behoudt u de kracht en schoonheid van dit levend bouwmateriaal ? Met zoveel mogelijkheden is het van groot belang om te zorgen voor de juiste bescherming en onderhoud.

  Bekijk de projecten
 • Wandafwerking

  Wandafwerking

  Eigenlijk zijn alle afwerkingen mogelijk vaak met een juiste voorbereiding. Denkt u met name aan behang. Verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en designs en wij behangen het graag voor u. Zowel vlies-, duplex-, vinylbehang & glasweefsel.

  Bekijk de projecten
 • Waarom buitenschilderwerk ?

  Waarom buitenschilderwerk ?

  Nou heel makkelijk eigenlijk; wij weten dat u wat kosten kunt besparen door het schilderwerk op peil te houden, zodat onze schilders met geringe behandelingen het schilderwerk weer in top conditie kunnen krij

  Lees meer
 • Waarom binnenschilderwerk

  Waarom binnenschilderwerk

  Heel simpel, het is een belangrijk punt bij de bescherming van uw houtwerk. Daarnaast is het ook voor een heel groot gedeelte een stukje verfraaiing. De materialen die binnen toe te passen zijn zijn zeer uite

  Lees meer
 • Renovatie en onderhoud

  Renovatie en onderhoud

  Weet u hoe u de levensduur van houten, steenachtige en metalen ondergronden kan verlengen? Het antwoord is simpel: met doelmatig schilderonderhoud. Maar de grote vraag is hoe dit te bereiken ? Wat komt er all

  Lees meer
 • Wandafwerking

  Wandafwerking

  Denkt u dan met name aan behang. Dit is het meest bekend en gebruikt. Verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en designs en wij behangen het graag voor u! Zowel vlies-, duplex-, vinylbehang & glasweefsel.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.